Vilkår og betingelser

GENEREL BESKRIVELSE

Denne hjemmeside drives af Okovor. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os", "vi er" og "vores" til Okovor. Okovor tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra denne side til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser angivet her.

Ved at besøge vores hjemmeside og/eller købe noget fra os, bruger du vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Betingelser"), inklusive evt. yderligere vilkår, betingelser og politikker, der henvises til heri og/eller tilgængelige via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, inklusive, men ikke begrænset til, brugere, som er browsere, leverandører, kunder, handlende og/eller indholdsskabere.

Læs venligst disse vilkår for brug omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå eller bruge en del af hjemmesiden accepterer du at være bundet af disse vilkår for brug. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse vilkår for brug betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse vilkår for brug.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den nuværende butik, vil også være underlagt vilkårene for brug. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelsen af ​​ændringer vil udgøre din accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet af Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.


AFSNIT 1 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ONLINEBUTIK.

Ved at acceptere disse vilkår for brug, erklærer du, at du mindst er myndig i den stat eller provins, hvor du bor, eller at du er myndig i den stat eller provins, hvor du bor og har givet os dit samtykke til at tillade en af ​​dine mindreårige pårørende at bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må ikke overtræde nogen gældende love i dit land (inklusive, men ikke begrænset til, copyright-love) ved at bruge tjenesten.
Du må ikke overføre orme, vira eller koder af destruktiv karakter.
Overtrædelse af disse vilkår vil resultere i øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.


AFSNIT 2 - VILKÅR OG BETINGELSER.

Vi forbeholder os retten til at afvise service til enhver tid og af enhver grund.
Du forstår, at dit indhold (bortset fra kreditkortoplysninger) vil blive transmitteret ukrypteret og kan involvere (a) transmissioner over forskellige netværk og (b) ændringer for at opfylde og tilpasse sig de tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret, når de overføres via netværk.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.
Overskrifterne, der bruges i denne aftale, er kun for nemheds skyld og er ikke beregnet til at begrænse eller påvirke disse vilkår.

 

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG RIKTIGHED AF OPLYSNINGER.

Vi er ikke ansvarlige, hvis de tilgængelige oplysninger på denne hjemmeside ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på denne hjemmeside er kun til generelle informationsformål og bør ikke stoles på som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere aktuelle informationskilder. Enhver tillid til materialet på denne hjemmeside er på din egen risiko.
Denne hjemmeside kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er ikke nødvendigvis aktuelle og gives kun til din information. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på denne hjemmeside til enhver tid, men er ikke forpligtet til at opdatere oplysningerne på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at holde styr på eventuelle ændringer på vores hjemmeside.

AFSNIT 4 - SERVICE OG PRISÆNDRINGER

Priserne for vores produkter kan ændres.

Vi forbeholder os retten til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) til enhver tid uden varsel.
Vi vil ikke være ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller afbrydelse af Tjenesten.


AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER

(hvis relevant) og udelukkende tilgængelig online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.
Vi har gjort alt for at repræsentere farverne og billederne af vores produkter, der vises i butikken, så nøjagtigt som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at visningen af ​​farver på din computerskærm vil være nøjagtig.
Vi forbeholder os retten, men har ingen forpligtelse, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til en bestemt person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan ændres til enhver tid uden varsel efter vores skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på et produkt eller en tjeneste, der er lavet på denne hjemmeside, er ugyldige, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​noget produkt, service, information eller andet materiale købt eller modtaget af dig vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Tjenesterne vil blive rettet.


AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER.

Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købsmængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse grænser kan gælde for ordrer afgivet fra eller under samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer placeret med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mailadresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores skøn ser ud til at være blevet afgivet af distributører, forhandlere eller forhandlere.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og deres udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, se venligst vores returpolitik.

 

AFSNIT 7 - VALGFRI VÆRKTØJ.

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke har kontrol eller indflydelse på.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til disse værktøjer "som de er" og "som de er tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser og uden nogen godkendelse. Vi påtager os intet ansvar som følge af eller i forbindelse med din brug af eventuelle valgfrie tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af valgfri værktøjer, der leveres via webstedet, er på egen risiko og skøn, og du bør sikre, at du er bekendt med og accepterer de vilkår, som værktøjerne leveres på af de relevante tredjepartsudbydere. )
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester vil også være underlagt disse vilkår for brug.

AFSNIT 8 - LINKS TIL TREDJEPARTSUDBYDERE.

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan indeholde materialer fra tredjeparter.
Tredjepartslinks på dette websted kan føre dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at gennemgå eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden af ​​disse websteder, og vi giver ingen garantier eller erklæringer vedrørende, og påtager os intet ansvar eller ansvar for, tredjepartsmaterialer eller -websteder eller andre tredjepartsmaterialer, -produkter eller tjenester.
Vi er ikke ansvarlige for skader relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs venligst tredjeparters politikker og praksis omhyggeligt, og sørg for, at du forstår dem, før du gennemfører en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål om tredjepartsprodukter skal rettes til den relevante tredjepart.

AFSNIT 9 - BRUGERFEEDBACK, KOMMENTARER OG ANDEN KOMMUNIKATION.

Hvis du indsender visse bidrag (f.g, Konkurrencebidrag) som svar på vores opfordring eller indsende kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale online, via e-mail, via post eller på anden måde (samlet "Kommentarer") uden opfordring fra os, accepterer du, at vi kan redigere, reproducere, udgive, distribuere, oversætte og på anden måde bruge i ethvert medie enhver kommentar, du sender til os til enhver tid og uden begrænsning. Vi er ikke forpligtet til (1) at holde kommentarer fortrolige, (2) betale kompensation for kommentarer eller (3) svare på kommentarer.
Vi har ret, men ikke forpligtelsen, til at overvåge, fjerne eller slette ethvert indhold, som vi efter eget skøn anser for ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller stødende, eller som krænker partens intellektuelle ejendom eller disse vilkår for brug.
Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsrettigheder, varemærkerettigheder, privatlivsrettigheder, rettigheder til offentlighed eller andre personlige rettigheder eller ejendomsrettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale eller computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan forstyrre driften af ​​Tjenesten eller noget relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, udgive dig for at være nogen anden eller vildlede os eller nogen tredjepart med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for de kommentarer, du indsender, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

 

AFSNIT 10 - PERSONOPLYSNINGER

Indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se vores privatlivspolitik.


AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER

Fra tid til anden kan oplysninger på vores websted eller tjeneste indeholde typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere enhver information eller annullere enhver ordre, hvis nogen information på tjenesten eller en relateret hjemmeside er unøjagtig til enhver tid uden varsel (inklusive efter du har afgivet din ordre).
Vi har ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere nogen information på Tjenesten eller nogen relateret hjemmeside, inklusive men ikke begrænset til prisoplysninger, medmindre vi er forpligtet til at gøre det ved lov. Ingen specifik opdatering eller opdateringsdato på tjenesten eller nogen relateret hjemmeside bør opfattes som en indikation af, at alle oplysninger på tjenesten eller enhver relateret hjemmeside er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 - FORBUDT ANVENDELSE.

Ud over eventuelle andre forbud, der er angivet i brugsbetingelserne, er du forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at opfordre andre til at udføre eller deltage i enhver ulovlig aktivitet; (c) i strid med enhver international, føderal, provinsiel eller statslig regulering, regel, lov eller lokal bekendtgørelse; (d) at krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller enhver tredjeparts intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) chikanere, misbruge, fornærme, såre, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) overføre falske eller vildledende oplysninger; (g) uploade eller overføre enhver virus eller anden ondsindet kode, der kan eller kan bruges på en måde, der forstyrrer funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl eller scrape; (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, hvis du overtræder nogen af ​​de forbudte anvendelser.

 

AFSNIT 13 - FRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING.

Vi garanterer ikke, at brugen af ​​vores Tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brugen af ​​tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.
Du accepterer, at vi kan fjerne tjenesten fra tid til anden på ubestemt tid eller afbryde tjenesten til enhver tid uden varsel.
Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af tjenesten, eller manglende evne til at bruge tjenesten, er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der stilles til rådighed for dig gennem Tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) "som de er" og "som tilgængelige" til din brug, uden nogen repræsentationer, garantier eller betingelser af nogen art, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder eventuelle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.
I intet tilfælde skal dieoekobinden, vores direktører, officerer, medarbejdere, partnere, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere være ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, strafbare, særlige eller følgeskader af enhver art, herunder men ikke begrænset til tabt fortjeneste, tabt indtægt, mistede besparelser, tabte data, omkostninger til dataudskiftning eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt eller erstatningsansvar (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller andet, der opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af ​​Tjenesten eller produkter købt gennem Tjenesten, eller for ethvert andet krav relateret på nogen måde til brugen af ​​Tjenesten eller ethvert produkt, herunder fejl eller udeladelser i noget Indhold, eller for tab eller beskadigelse af evt. art opstået som følge af brugen af ​​tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er udsendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt gennem tjenesten, selvom du er blevet informeret om muligheden for sådanne skader. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænset i det maksimale omfang, loven tillader.

AFSNIT 14 - SKADESLAG

Du accepterer at skadesløs, forsvare og holde okovor og vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse fra ethvert krav eller krav. , herunder rimelige advokatsalærer, foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse servicevilkår eller de dokumenter, de henviser til, eller din overtrædelse af nogen lov eller en tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 - ADSKELBARHED

I tilfælde af, at en bestemmelse i disse vilkår for brug bestemmes som ulovlig, ugyldig eller ikke-gennemførlig, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre forblive håndhæver i det fulde omfang, loven tillader, og den ikke-håndhævende del skal anses for at være adskillelig fra disse vilkår for Brug, og en sådan afgørelse skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af ​​de resterende bestemmelser.

 

AFSNIT 16 - OPSIGELSE

Parternes forpligtelser og ansvar, der er opstået før ophørsdatoen, skal til alle formål overleve efter opsigelsen af ​​denne aftale.
Disse vilkår for brug er effektive, medmindre de opsiges af dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse vilkår for brug ved at give os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller hvis du ikke længere bruger vores hjemmeside.
Hvis du efter vores eget skøn undlader at overholde, eller vi har mistanke om, at du ikke overholder, ethvert vilkår eller en bestemmelse i disse brugsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du forbliver ansvarlig for alle skyldige beløb til og med ophørsdatoen; og/eller vi kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf) i overensstemmelse hermed.

AFSNIT 17 - HELE AFTALE.

Vores undladelse af at udøve eller håndhæve nogen rettighed eller bestemmelse i disse vilkår for brug skal ikke udgøre et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.
Disse vilkår for brug og enhver politik eller driftsregler, som er opslået af os på dette websted eller med hensyn til tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikation og forslag, hvad enten de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder, uden begrænsning, eventuelle tidligere versioner af brugsbetingelserne).
Enhver uklarhed i fortolkningen af ​​disse Servicevilkår skal ikke fortolkes mod den part, der har udarbejdet teksten.

AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV

Disse vilkår for brug og alle andre aftaler, hvorved vi leverer tjenester til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Spanien.

AFSNIT 19 - ÆNDRINGER I VILKÅRENE FOR SERVICE

Du kan til enhver tid læse den seneste version af Servicevilkårene på denne side.
Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller tjenesten efter offentliggørelsen af ​​ændringer til disse brugsbetingelser udgør din accept af disse ændringer.

 

AFSNIT 20 - KONTAKTOPLYSNINGER

Spørgsmål vedrørende servicevilkårene skal rettes til info@okovor.com.