Fortrolighedspolitik

AFSNIT 1 - HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?

Når du køber noget fra vores butik, som en del af købs- og salgsprocessen, indsamler vi de personlige oplysninger, du giver os, såsom navn, adresse og e-mailadresse.

Når du gennemser vores butik, modtager vi også automatisk din computers Internet Protocol (IP)-adresse for at give os oplysninger, der hjælper os med at lære om din browser og dit operativsystem.

E-mailmarketing (hvis relevant): Med din tilladelse kan vi sende dig e-mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

AFSNIT 2 - SAMTYKKE

Hvordan får du mit samtykke?

Når du giver os dine personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, oprette en ordre, arrangere en forsendelse eller returnere, indebærer vi, at du samtykke til indsamling og brug kun af den specifikke årsag.

Hvis vi beder om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, såsom markedsføring, vil vi bede dig direkte om dit udtrykkelige samtykke eller give dig mulighed for at afslå.

Hvordan kan jeg trække mit samtykke tilbage?

Hvis du ombestemmer dig, efter du har accepteret det, kan du trække dit samtykke til at blive kontaktet af os til indsamling, brug eller videregivelse af dine oplysninger på til enhver tid ved at kontakte os på info@okovor.com or ved at skrive til os på: ECOM OKOVOR, S.L Camí Pou de la Muntanya 3, puerta 12, 03700 Denia, Denia, Spanien.

AFSNIT 3 - OPLYSNINGER

Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet til at gøre det ved lov, eller hvis du overtræder vores servicevilkår.

AFSNIT 4 - SHOPIFY

Vores butik er hostet af Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

Dine data gemmes gennem Shopifys datalager, databaser og den generelle Shopify-applikation. Dine data gemmes på en sikker server bag en firewall.

Betalinger:

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at gennemføre dit køb, gemmer Shopify dine kreditkortdata. Det er krypteret gennem Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dine købstransaktionsdata gemmes kun i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre købstransaktionen. Når det er gennemført, slettes dine købstransaktionsoplysninger.

Alle direkte betalingsgateways overholder standarderne fastsat af PCI-DSS som skitseret af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover.

PCI-DSS-kravene hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra forhandlere og deres tjenesteudbydere.

For et klarere billede kan du også læse Shopifys servicevilkår her eller fortrolighedserklæring her.


AFSNIT 5 - TREDJEPARTSSERVICE

Generelt vil tredjepartstjenester, der bruges af os, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at give dem mulighed for at udføre de tjenester, de leverer til os.

Nogle tredjepartstjenesteudbydere, såsom betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har dog deres egne privatlivspolitikker vedrørende de oplysninger, vi er forpligtet til at give dem til købsrelaterede transaktioner.

For disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger vil blive håndteret.

Husk især, at nogle leverandører kan være placeret eller have faciliteter, der er placeret i en anden jurisdiktion end dig eller os. Så hvis du ønsker at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger være underlagt lovene i den jurisdiktion (jurisdiktioner), hvor tjenesteudbyderen eller dennes faciliteter er beliggende.

For eksempel, hvis du befinder dig i Canada, og din transaktion behandles af en betalingsgateway, der er baseret i USA, kan dine personlige oplysninger, der bruges til at gennemføre transaktionen, være underlagt offentliggørelse i henhold til amerikansk lovgivning , herunder Patriot Act.

Når du forlader vores butiks websted eller omdirigerer til et tredjepartswebsted eller -program, er du ikke længere underlagt denne fortrolighedspolitik eller vores websteds servicevilkår.

Links:

Når du klikker på links fra vores butik, kan du blive omdirigeret væk fra vores side. Vi er ikke ansvarlige for privatlivspraksis på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres privatlivspolitikker.

 

AFSNIT 6 - SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger tager vi rimelige forholdsregler og følger industriens bedste praksis for at sikre, at de ikke på upassende måde går tabt, misbruges, tilgås, afsløres, ændres eller ødelægges.

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger ved hjælp af Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagres med AES-256-kryptering. Selvom ingen metode til transmission over internettet eller elektronisk lagring er 100 % sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer yderligere industri-accepterede standarder.

COOKIES

Her er en liste over cookies, vi bruger. Vi lister dem op, så du kan vælge, om du vil fravælge eller ej.

_session_id, unikt token, sessional, Tillader Shopify at gemme oplysninger om din session (henviser, landingsside osv.).

_shopify_visit, ingen data opbevaret, Vedvarende i 30 minutter fra sidste besøg, Brugt af vores webstedsudbyders interne statistiksporing til at registrere antallet af besøg

_shopify_uniq, ingen data opbevaret, udløber midnat ( i forhold til den besøgende) den næste dag, Tæller antallet af besøg i en butik af en enkelt kunde.

vogn, unik token, vedvarende i 2 uger, Gemmer information om indholdet af din indkøbsvogn.

_secure_session_id, unikt token, sessional

storefront_digest, unikt token, ubestemt Hvis butikken har en adgangskode, bruges denne til at afgøre, om den aktuelle besøgende har adgang.

AFSNIT 7 - ALDER FOR SAMTYKKE

Ved at bruge dette websted erklærer du, at du mindst er myndig i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndig i din bopælsstat eller -provins, og at du har givet os dit samtykke at tillade nogen af ​​dine mindreårige pårørende at bruge dette websted.AFSNIT 8 - ÆNDRINGER I DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, så gennemgå den ofte. Ændringer og præciseringer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelse på hjemmesiden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, vil vi her informere dig om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi bruger og/eller videregiver dem.

Hvis vores butik opkøbes eller fusioneres med en anden virksomhed, kan dine oplysninger blive overført til de nye ejere, så vi kan fortsætte med at sælge produkter til dig.


SPØRGSMÅL OG KONTAKTINFORMATION

Hvis du ønsker at: få adgang til, rette, ændre eller slette alle personlige oplysninger, vi har om dig, registrere en klage eller blot ønsker flere oplysninger, kontakt vores Privacy Compliance Officer info@okovor.com eller via mail til ECOM OKOVOR, S.L

[Re: Privacy Compliance Officer]

[Camí Pou de la Muntanya 3, puerta 12, 03700 Denia, Denia, Spanien].